El correfoc és un dels clàssics imprescindibles de la Festa Major! A més, la plaça Francesc Macià acollirà el concert d’Antonio José. Durant tota la jornada hi haurà activitats per a grans i petits amb cultura, música i tradició

Després d’un divendres intens, la Festa Major es reprèn aquest dissabte amb un programa atapeït d’actes que ha arrencat amb esports, amb el torneig de beisbol que es disputa can Torelló i el de futbol sala social a l’escola Salvador Lluc i la jornada de portes bertes al rocòdrom per iniciar-se en l’escalada. Els qui han preferit la bici han pogut sumar-se a la “Pedalada a la Murta” organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, amb sortida i arribada a la Torre Lluc

Fins a les 19 hores, també es pot visitar el Parc Arqueològic de les Mines o admirar bèsties de foc en la plantada de dracs al Passeig de Joan Maragall de la Companyia General del Foc una dels entitats que més activitats porta a terme aquesta festa major amb els inflables, els tallers de maquillatge diabòlic i de diables, un berenar, la festa de l’aigua, la tabalada i els correfocs infantils i d’adults que es faran aquesta nit i que culminarà amb el ciatró, una sorollosa petada final a la plaça de Jaume Balmes. 

Recordem que enguany el grup estrena un nou personatge: La Pepa, l’apadrinament de la qual es va fer dimarts, amb l’inici de la festa, i aquest matí es bateja oficialment.

Un dels actes novetat, és el concurs de beure a porró organitzat pels Cellers La Vinya a la plaça de la Pagesia, a partir de les 11 hores. En aquesta mateixa hora obre el mercat medievala la Ramblai arrenca el circuit d’arts per diferents indrets de la ciutat. 

A les 12 hores els Sonaquetomba oferirà l’actuació dels petits timbalers a la plaça de Jaume Balmes i a can Sellarés donarà inici la mostra de cases regionals. A partir de les 12.00 hores comença la Waterfest a la plaça de Jaume Balmes, una de les propostes més refrescants i multitudinàries.

La tarda començarà a les 17 hores amb el l’Street Fest, dedicat a la cultura urbana a l’Skate del parc del Calamot recentment estrenat, el festival de la gent gran a l’American Lake i el circuit d’arts. A les 18 hores, el 10 vegades campió del món de bike trial Dani Comas farà una de les seves espectaculars exhibicions a l’espai del monument de la vela a l’avinguda del mar. En aquesta mateixa hora donarà inici, a la plaça de Josep Tarradellas, un espectacle de màgia itinerant.

L’auditori Marc Grau acollirà, a partir de les 19 hores, la Convenció de Tullianos amb actuacions diverses dedicades al mític grup Jethro Tull que culminaran, a partir de les 23 hores, amb el concert de Martin Barre Band. També a les 19 hores, però a la plaça Josep Tarradellas es faran sardanes, i mitja hora més tard, però a la plaça de Jaume Balmes, Gavà Dance farà una exhibició de balls de saló i llatins. A les 20.15 hores, a la Torre Lluc., l’Orquestra de l’Associació Musical de Castelldefels, oferirà un extens repertori de bandes sonores de pel·lícules al parc de la Torre Lluc.

A les 23 hores arribarà el concert estrella de la Festa a la plaça de Francesc Macià amb Antonio José, el guanyador de la darrera edició de La Voz, que presentarà el temes del seu disc “El viaje”. A la vegada, a la Torre Lluc, hi haurà ball amb l’orquestra Karamba i, partir de la mitja nit Chiqui Martí serà l’estrella del cabaret a la pista de can Tintorer.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here