El pilot de Gavà, que està empatat amb James Nash a 145 punts, tanca avui diumenge a Sochi el tour europeu de les TCR International Series

Pepe Oriola afronta avui l’última cursa del tour europeu de les TCR International Series, abans de l’aturada per vacances. El pilot de Gavà visita Sochi (Rússia), un dels traçats urbans més especials, on l’any passat va sumar un doble podi en el seu debut en aquest original circuit que discorre per la Vila Olímpica dels Jocs d’Hivern de 2014, i que també alberga el Gran Premi de Fórmula 1. A més, és un dels circuits més llargs del calendari amb 5.848 quilòmetres.

Oriola acudeix amb el ferm propòsit de defensar el liderat de la general de pilots, encara que la lluita serà dura, ja que està empatat a 145 punts amb el seu company d’equip a Craft-Bamboo LUKOIL, James Nash.

“Està sent una temporada molt intensa i el més important és ser regular carrera a carrera, per tenir opcions al final. Espero no tornar a tenir un cap de setmana com el d’Àustria, i confio a treure alguna cosa positiva de Rússia, circuit en el qual em vaig divertir moltíssim l’any passat. No només perquè vaig pujar al podi en les dues mànegues, sinó perquè la sèrie de revolts d’esquerra i dreta posen a prova la perícia dels pilots”, comenta sobre aquest tema Pepe Oriola, qui confia a marxar de vacances refermant el liderat.

“Estar entre els favorits al títol no és cap garantia, com s’ha demostrat fins ara, on el liderat ha canviat de mans en les últimes carreres. La regularitat ha de ser la meva principal premissa. No nego que m’agradaria tancar aquesta última prova, abans de l’aturada per vacances, més líder, però no vull aventurar-me. Vull anar pas a pas. Sens dubte, la passada victòria a Oschersleben em va a donar molta moral, per afrontar amb màximes garanties la cita russa. M’agradaria repetir l’èxit de la passada temporada, on vaig acabar segon en les dues mànegues, així que ningú dubti que ho intentaré”, afegeix Pepe Oriola.

Les TCR International Series compleixen aquest cap de setmana la setena cita de la temporada i es prendran, després de Sochi, un respir, abans d’afrontar la recta final del campionat en terres asiàtiques, amb quatre proves d’alt voltatge a Tailàndia (28 d’agost), Singapur (18 de setembre), Malàisia (2 d’octubre) i Macau (20 de novembre). “Ara arriba l’hora de la veritat i tots els participants anem a per totes. Està sent un campionat de gran nivell i espero que l’afició gaudeixi. Macau pot tornar a ser clau per decidir el campió, com ja va succeir l’any passat”, sentència Pepe Oriola, a qui podrem seguir en directe via streaming, des de la web de les TCR: www.tcr-series.com.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here