La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) celebrarà aquest diumenge, 10 de juliol, la 23a edició del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, una festa coneguda arreu de Catalunya de solidaritat amb els malalts d’esclerosi múltiple en el que, un dia d’estiu, es convida a la població a fer un bany col·lectiu a les piscines de tot Catalunya

Un any més, els ajuntaments del BaixLlobregat s’hi han adherit i per aquesta raó animen i conviden els usuaris de la Piscina Municipal d’Estiu a sumar-se i participar d’aquesta festa solidària. En total, més de 600 piscines participen en la campanya.

Una de les maneres de sumar-se serà fent el “salt” solidari que tots els banyistes de que ho vulguin podran fer plegats, a les 12 del migdia. També hi haurà habilitats espais per nedar metres solidaris. A més, qui ho vulgui podrà col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple adquirint algun dels objectes de marxandatge de la festa. Aquest any, des de la Fundació, a més de la tovallola i la samarreta del Mulla’t, es pot adquirir la bossa, el necesser i també la gorra.

Tots els fons recaptats durant la campanya van destinats a la FEM per tal de seguir millorant la qualitat de vida de les persones que pateixen esclerosis múltiple, una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central (SNC) mitjançant el sistema immunològic. Es tracta de la segona causa de discapacitat neurològica en adults joves (entre 20 i 40 anys) i afecta de manera predominant el sexe femení. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here