Del 16 al 25 de juliol, vicentins i vicentines podran gaudir d’una quarantena d’activitats lúdiques, culturals i familiars

La Festa Major d’estiu 2016 de Sant Vicenç dels Horts és a punt, amb un programa d’activitats que aplega una quarantena de propostes per a grans i petits. Enguany, els més menuts gaudiran d’allò més d’aquesta celebració estival ja que el programa inclou activitats i propostes per als més petits cada dia.

La inauguració de la Festa Major d’estiu enguany serà a càrrec d’Eugeni Muñoz, mestre pastisser de Cal Muñoz, anomenat per la Generalitat Millor Jove Artesà Alimentari. 

Les primeres activitats, però, tindran lloc el dissabte 16 de juliol amb esdeveniments com la Festa de l’esport vicentí, un acte en reconeixement dels esportistes i entitats vicentines, o el 7è Festival de Jam-session, en el marc de l’Estiu de Cultura, entre d’altres.

Propostes per a tothom 

Al capdavall, el programa de la Festa Major d’estiu aglutinarà una quarantena de propostes, entre les quals s’hi trobaran espectacles infantils, cinema a la fresca, actuacions musicals, correfocs, cercaviles, teatre, dansa, festa de l’escuma i moltes altres propostes per gaudir d’aquest esdeveniment estiuenc a Sant Vicenç dels Horts.

D’altra banda, enguany tornaran les Barraques de la Festa Major d’estiu, un espai amb terrassetes ubicat al carrer Comerç i gestionat per entitats, associacions i bars del municipi, on la gent podrà menjar, beure i gaudir d’actuacions en directe.

Respecte i convivència 

El programa de la Festa Major d’estiu 2016 recorda unes normes de convivència essencials per gaudir d’aquesta festivitat mantenint el respecte mutu, el descans dels veïns o el respecte als espais públics i el mobiliari urbà, entre d’altres. 

Podeu consultar el programa complet d’activitats en aquest enllaç . Un any més, la Festa Major d’estiu ha estat possible gràcies a la col·laboració i participacio de nombroses entitats vicentines.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here