Les actuacions del V Cicle de Joves Intèrprets al Palau arriben aquest divendres 22 de juliol al punt i final. En aquesta ocasió l’escenari es traslladarà al Casal de Joves on la música anirà a càrrec de dos grups, d’una banda, Betty Bell i, d’altra, Síbaris, conjunt santfeliuenc que presentarà el darrer treball que ha tret a la llum

El concert començarà a les 20 h amb l’actuació de Betty Bell, duet vilanoví format per Gemma Tutusaus “Tutu” i Otger Garcia, que oferiran el seu particular estil musical, una mena de pop ballable amb insercions de música disco que busca sensacions i textures.

El punt i final de la sessió el posarà l’estil glam-rock de Síbaris, que presentarà el segon volum de la seva trilogia Coito ergo sum. Ambdues parts ja estan disponible en descàrrega lliure, al bandcamp del grup i també als seus canals de Youtube i Spotify. La darrera entrega d’aquest triple treball, Sum, es llençarà al novembre.

La Mostra TransArt Jove, fins al 24 de juliol

El proper diumenge 24 de juliol arriba també a la recta final la Mostra TransArt d’Art Jove que es va estrenar l’1 de juliol. L’exposició recull l’obra de 52 artistes joves que exposen els seus treballs en diferents sales del Palau Falguera i també al Casal de Joves.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here