Meritxell Salvadó ha estat la guanyadora de la primera edició del concurs de cartells de Festa Major amb l’obra Units per la festa. La composició recull la idea de la Festa Major de Sant Miquel entesa com “la festa de tots”

El passat 6 de juliol, el jurat de la primera edició del concurs de cartells de la Festa Major va emetre el seu veredicte i aquest dilluns s’ha fet la presentació de l’obra guanyadora al mitjans de comunicació. De les 10 obres presentades, la composició de la molinenca Meritxell Salvadó ha estat la més votada. Salvadó és il•lustradora i ha participat anteriorment en altres concursos de cartells de la vila.

Segons ha explicat l’autora durant la presentació als mitjans de comunicació, “el cartell representa les colles molinenques més festives en una actitud de germanor perquè és una festa dels vilatans i vilatanes, plena d’activitats organitzades des de les pròpies entitats” i ha afegit que “tots fem la festa i és una festa de tots”. Salvadó també ha destacat que “ha escollit un escenari de nit per la gran riquesa de bestiari i de colles de diables i dimonis de la vila”.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha destacat que “el cartell posa de manifest que la vida associativa a Molins de Rei és molt viva”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha comentat que “el cartell explica d’una manera molt visual l’essència de la Festa Major”.

Avui també s’ha desvetllat un dels secrets millors guardats de la Festa Major de Sant Miquel, el pregoner. Durant l’acte s’han presentat els pregoners d’enguany: el mític grup musical molinenc Els Dracs.

La Festa Major de Sant Miquel 2016 se celebrarà entre el 28 de setembre i el 2 d’octubre de 2016.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here