El passat 1 de juliol va arrencar la novena edició de la iniciativa gastronòmica que configura un itinerari perfecte per tastar els bars i restaurants de Castelldefels . 30 establiments participen a la present edició que finalitzarà el proper 12 d’agost

El passat 1 de juliol es va posar en marxa la novena edició de la Ruta de la Tapa de Castelldefels, que es prolongarà fins al pròxim dia 12 d’agost. El Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, per novè any consecutiu, organitza una ruta gastronòmica per promocionar i degustar exquisides tapes, per un preu de 3 euros amb beguda inclosa.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és incrementar el nombre de turistes i dinamitzar el comerç i les opcions d’oci. Un total de 30 establiments de la ciutat són l’itinerari perfecte per conèixer bars i restaurants de Castelldefels. Cada comensal tindrà un pla de la ubicació i qui completi el 50% amb el segell del local, entrarà en el sorteig d’un iPad d’Apple.

La 9a Ruta de la Tapa està organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, amb les col·laboracions de l’Ajuntament de Castelldefels, l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, la revista La Premsa i els patrocinis de Cerveses Damm i SOLBAR.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here