El grup de rock humorístic Mojinos Escozíos seran els encarregats de portar a terme el gran concert de fi de festa de la Festa Major el dimarts 16 d’agost

L’actuació, a partir de les 0h, serà d’entrada totalment gratuïta i es farà a la Plaça de l’Església.

El conjunt, liderat pel famós “El Sevilla”, destaca per les lletres de les seves cançons, que alguns poden considerar irreverents, fins i tot escatològiques, però que estan impregnades d’un innegable humor.

El concert del dia 16 els servirà per a presentar davant el públic de Castelldefels els temes del seu quinzè treball discogràfic “Selfi, bragas y rocanró”, així com alguns dels seus grans èxits (“El peluquero”, “Chow, chow”, “Jerónima”, Qué güeno que estoy” o “Sacrifai”).

2 COMENTARIS

  1. Sergio si segueixes ElBaix veuràs que sempre citem la font. Si no ha estat el cas, ha hagut de ser un error Pel que et demanem disculpes, no és la nostra manera de funcionar i t’animem a que Ho comprovis tu mateix. Moltes gràcies! L’Equip d’elBaix.cat

  2. Bon dia, un detall; ja que copieu i enganxeu una notícia, paraula per paraula, de la web municipal de Castelldefels (redactada per un servidor) i la poseu a la vostra web, no estaria de més que, com a mínim, posséssiu la font d’on heu extret tot plegat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here