Aquest Onze de Setembre del 2016 farà 40 anys de la Diada del 1976 a Sant Boi de Llobregat, el primer Onze de Setembre posterior a la mort del dictador
Aquell Onze de Setembre del 76, més de 70.000 persones es van reunir a la Plaça de Catalunya de Sant Boi per reivindicar “llibertat, amnistia i Estatut d’Autonomia”. 

Quaranta anys després, En Comú Podem han decidit organitzar un acte propi a Sant Boi, precisament per commemorar l’efemèride. 

Podem, BComú, ICV i EUiA organitzaran conjuntament un esdeveniment que encara no té lloc ni data oficial, tot i que les fonts consultades apunten que, probablement, es farà el mateix diumenge dia 11. 

Segons ha avançat el diari Ara i ha confirmat l’ACN, el secretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachin, ha fet arribar una carta als afiliats per demanar-los que assisteixin a aquest acte commemoratiu.

L’acte de Sant Boi no serà excloent de la resta d’esdeveniments que es facin en el marc de la Diada. És a dir, els partits podran participar en la tradicional ofrena floral a Rafael Casanova i també en els actes institucionals que es facin tant el dia 10 com el dia 11. 

Fonts de tots els partits també han explicat que la intenció és no coincidir tampoc amb les manifestacions convocades per l’ANC i Òmnium Cultural a la tarda.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here