ERC, la CUP i Podem organitzaran conjuntament el pròxim divendres 9 de setembre un acte polític a la plaça Catalunya de Sant Boi per commemorar els 40 anys de la Diada que es va celebrar a la població del Baix Llobregat un any després de la mort de Franco, el 1976

L’homenatge a aquella concentració popular es farà sota el lema ‘Que la prudència no ens faci traïdors’, una frase que va utilitzar aleshores el dirigent històric d’ERC Jordi Carbonell, que va morir el passat 22 d’agost. 

En l’acte hi participaran el president d’ERC i també vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, la diputada de la CUP Anna Gabriel i el secretari general de Podem Catalunya Albano Dante Fachin.
L’acte, que ha estat impulsat per les seccions locals dels tres partits, també comptarà amb la participació del secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros, el secretari general de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego i el secretari general de la Intersindical-CSC, Carles Sastre. També hi assistirà Miquel Sellarès, fundador de CDC i organitzador de la Diada de l’any 1976.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here