El passat dimarts 13 de setembre va tenir lloc al Teatre Modern la presentació de la temporada d’arts escèniques d’aquesta tardor al Prat, amb l’assistència d’algunes de les companyies protagonistes i l’actuació de la cia. Bratislava, que va fer cinc cèntims del seu espectacle “Oh my God Barcelona!”

La temporada ve farcida de títols que han nodrit d’èxits la cartellera barcelonina, com El Florido Pensil, Dansa d’Agost, Nadia… i cares conegudes com Nora Navas, Alberto San Juan, Marta Marco, el Mag Lari, etc.

La música amb majúscules visita el Cèntric, amb el virtuosisme del pianista Daniel Ligorio i la projecció de l’òpera Gaudí, entre altres.

Com sempre, l’equip de Jardins de la Pau i el Grup Xarxa Prat han preparat unes propostes familiars d’allò més llamineres: bruixes, casetes de xocolata i gegants ens acompanyaran aquestes properes dates.

A més, el circ continua essent la gran proposta del Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa. 

I finalment a La Capsa, hi podreu trobar les propostes de música en viu més actuals i al teatre Kaddish l’ambient més íntim i acollidor per gaudir, frec a frec amb els actors i actrius, de l’experiència teatral.

Venda abonaments: dijous 15 de setembre, de 17 a 20 h, al Teatre Modern

Venda d’entrades: a partir de divendres, 16 de setembre, a www.ticketea.com, a la recepció del Cèntric i al Teatre Modern.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here