El departament de Patrimoni de l’Ajuntament de Cornellà organitza una activitat aquest proper diumenge, per endinsar-nos en la història d’una construcció que transformaria el futur de la ciutat: el Canal de la Infanta

El 21 de maig de 1819 es va inaugurar el Canal de la Infanta, una obra d’enginyeria que seria cabdal per al desenvolupament del marge esquerre del riu Llobregat, entre Molins de Rei i la Zona Franca de Barcelona.

El progrés que va suposar per a l’agricultura i la indústria del territori no va estar exempt de conflictes i entrebancs, alguns dels quals podreu viure en primera persona, acompanyats d’alguns dels personatges que els van protagonitzar, en l’activitat que corre a càrrec de Re-Crea, aquest diumenge 18 de setembre a les 12 hores.

Es farà molt a prop d’algun dels vestigis que encara tenim del Canal, a l’avinguda Can Corts (el punt de trobada és davant de l’hotel NH Cornellà).

Podeu demanar més informació sobre l’activitat al telèfon 93 474 51 35 (Castell), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o via correu electrònic, a museumercader@aj-cornella.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here