Els Diables Rojos i els Timbalers Rojos organitzen avui dissabte 17 de setembre el III Concurs de percussió, un certamen que van posar en marxa fa dos anys amb motiu del 25è aniversari de la colla

La primera part de la festa s’està celebrant ara a la sala Iberia, amb un taller infantil (imatge titular). A les 12h la canalla podrà gaudir de la representació del conte de la Mula, una del les bèsties de foc de Sant Feliu. 

A les 17.30 h, es concentraran les colles participants en el concurs a la plaça de la Vila i a les 18 h començarà la cercavila de les colles de percussió, que sortirà de la plaça de la Vila, passarà pel carrer Rectoria, el passeig Nadal i finalitzarà a la plaça de Lluís Companys. 

En el concurs, que s’iniciarà a les 18.30 h, a la sala Iberia, hi participaran quatre colles. Entre els participants hi ha dues colles locals, Els Tronats i La Garsa Timbalers. Les altres colles participants  venen de Barcelona i Sant Joan Despí.

Els diferents grups realitzaran les seves actuacions per torns per presentar la seva actuació estàtica. El jurat seleccionarà els tres millors grups que competiran en una segona ronda en què es decidirà la colla guanyadora i les que rebran el segon i tercer premi. La previsió és que les actuacions finalitzin cap a les 21 h.

Després del concurs de percussió, la celebració continuarà amb un sopar per a les colles. A més, a partir de les 23 h hi haurà música per a tothom a la discomòbil.

Els Diables i els Timbalers Rojos de Sant Feliu apleguen actualment al voltant de 65 persones.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here