El parc de la Infanta acull aquest diumenge 2 d’octubre una nova gran cita conjunta amb les entitats de la ciutat, per un cantó la dotzena edició de la Trobada d’Entitats, i alhora, la dissetena Fira de la Solidaritat per a la Cooperació

La cita solidària porta com a lema aquest any “Persones refugiades“, recordant-nos la situació dels refugiats arreu del món, i les dramàtiques conseqüències d’aquests moviments forçats de població, com s’ha fet evident darrerament a la Mediterrània. A les carpes les diferents entitats informen dels projectes de cooperació i sensibilització que estan desenvolupant arreu del món, i aquest any hi estan convidades CCAR (Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat) i Proactiva Open Arms.

També hi haurà jocs i tallers per a tota la família: de decoració de pedres, mandalas, henna, manualitats… mentre que a l’escenari, hi haurà actuacions de balls del Perú, folklore sahrauí, Bollywood i la cantautora Mabel Flores. A partir de les 13.30h, el restaurant El Diván de los Sentidos organitza els “Tastets solidaris“: a per 1,5 euros podrem tastar plats tradicionals de diversos indrets del món.

La 17a Fira de la Solidaritat es prolonga més enllà d’aquest diumenge, amb taules rodones, exposicions i moltes altres activitats vinculades a la temàtica dels refugiats. Podeu consultar-les en aquest tríptic.

Pel que fa a la Trobada d’Entitats de Cornellà, és un aparador de la diversitat i riquesa de la vida associativa de la ciutat. Durant tot el diumenge (de 10 a 14 h i de 16 a 19 hores), unes cinquanta entitats donen informació i faran demostracions de les seves activitats. A més, hi haurà un escenari central on tindran lloc actuacions, espectacles i exhibicions de tot tipus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here