Unes 60 famílies es beneficiaran d’una ajuda de 170 euros

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca subvencionarà el transport dels estudiants que s’han de desplaçar fora de la ciutat per cursar la seva formació universitària o de graus superiors.

El ple municipal ha aprovat les bases per poder accedir a aquesta ajuda, que es calcula que arribarà a unes 60 famílies.

El consistori donarà una ajuda de 170 euros a cada estudiant que reuneixi una sèrie de condicions, una quantitat equivalent al preu de la targeta de transport de dues zones durant un trimestre.

L’ajuda s’adreça a joves d’entre 16 i 30 anys que estiguin empadronats a la ciutat i que cursin cicles formatius de grau mig, superior o graus universitaris.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà aquest any 10.000 euros a aquest concepte, que l’any vinent es podria ampliar.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que “la mesura ajudarà a graduar l’impacte que suposa per a les famílies tenir un membre estudiant i que s’ha incrementat darrerament com a conseqüència, per exemple, de l’increment de les taxes universitàries”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here