La Fira del Vi i del Cava a Martorell va superar les espectatives en la gran cita vitivinícola i gastronòmica del dissabte del Roser, a la plaça de l’Església

L’organització va distribuir 2.000 copes que incloïen degustacions de vins i caves i de gastronomia, i calcula que van passar per la fira unes 5.000 persones en total. El Vimart es va acompanyar d’una xerrada sobre la DO Pla de Bages i dos passis del 5è Vi, Moda i Estilisme, quevan omplir de gom a gom els jardins de l’Enrajolada.

18 estands de vins i caves i 6 parades de gastronomia es van diseminar, al voltant de la plaça de l’Església de Martorell, des de les 18.00h de dissabte i fins entrada la matinada, registrant gran afluència de públic especialment a partir de les 21.00h.

L’organització va instal·lar dos punts d’adquisició de tiquets i d’informació, amb el suport d’usuaris de la Fundació Privada Arc de Sant Martí. A més dels cellers habituals, la DO Pla de Bages va ser la convidada a la mostra. La formació de jazz Pere Miró Trio va amenitzar la vetllada amb un concert, a les 23.00h.

Racons del Vimart

Pel que fa a les activitats dels Racons del Vimart, que es van anar desenvolupant a diari al llarg de la setmana, la jornada de dissabte va incloure un tast de la DO Pla de Bages a la Casa de Cultura La Vila amb una cinquantena d’assistents, a càrrec del sommelier Marc Maldonado, que va fer tastar diferents vins elaborats amb picapoll.

Al vespre, als jardins de l’Enrajolada, es va fer el 5è Vi, Moda i Estilisme proposat per la Perruqueria d’Autor Sonia Pinedo i Esteve Esteve, del Restaurant Ca l’Esteve. Les darreres creacions van passejar per la catifa vermella mentre una munió d’assistents van omplir els dos passis oferts mentre degustaven diferents tipus de vins.

Patrimoni, activitats d’entitats i concerts

La jornada va incorporar també les portes obertes i visites teatralitzades a la Farmàcia Bujons i al Museu de l’Enrajolada, o l’exposició d’imatges del 25è Concurs de Fotografia de Muntanya de l’Agrupació Excursionista de Martorell a Cal Nicolau. 

Una trentena de persones van participar al Torneig de Lliga Catalana de Legacy, circuit de cartes Magic, a l’Ateneu de Can Carreras. Diables de Martorell van omplir de llum els carrers de La Vila tot presentant l’espectacle La iaia de l’any i els versots, amb l’acompanyament dels Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts i la Martukada. 

La nit va finalitzar amb el Porró Festa 2, concerts a l’aparcament del Vapor de JOKB, Los 80 Principales i Dj Like. Més d’un miler de persones van seguir els concerts.

Font: Ajuntament de Martorell 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here