Ja s’han obert les inscripcions per participar a la 5a edició dels 5 i 10 km de Sant Feliu de Llobregat “Ciutat de les Roses”, una cursa organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu i el Club Atletisme La Sansi que se celebrarà el diumenge 13 de novembre
Amb una previsió de 1.300 participants, el circuit passarà pel centre de la ciutat, amb sortida davant del pavelló d’esports Andrey Xepkin i final a la pista d’atletisme de Les Grases.

Les inscripcions es poden fer a través del web www.lasansisantfeliu.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament, consells, entre d’altres.

La competició s’iniciarà a les 10 h, a la pista d’atletisme, amb les proves de categoria infantil, i a les 11 h tindran lloc les proves absolutes de 5 i 10 km. Es premiaran els tres primers atletes de cada categoria. A més, totes les persones que finalitzin la cursa i arribin a la meta rebran una bossa amb diversos obsequis dels esponsors i una samarreta tècnica. Els atletes disposaran de tren gratuït, guarda-roba, llebres a diferents ritmes, calaixos de sortida, massatgistes i algunes sorpreses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here