Entre les candidatures presentades als prestigiosos premis que otorga el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat , hi ha la d’elBaix.cat, al Premi de Comunicació Montserrat Roig, acompanyat d’ El Llobregat, Ràdio Sant Feliu i Viladecans Punt de Trobada 

El passat dia 17 d’octubre va finalitzar el termini per lliurar les candidatures i hem rebut un total de 89 candidatures en les 13 categories obertes dels Premis. 

Els Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat els atorga el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) bianualment des de 1999 amb l’objectiu de reconèixer públicament persones, entitats, institucions, col.lectius o empreses vinculades al Baix Llobregat i que han destacat per les seves aportacions en qualsevol de les categories dels Premis.

Es valora la creativitat, el caràcter innovador, el perfil cívic o l’aportació al desenvolupament i projecció del Baix Llobregat. Són simbòlics i honorifics i no son remunerats.

Els Premis tenen tretze categories obertes que funcionen mitjançant la presentació de candidatures i dues de tancades que no admeten la presentació de candidatures.

Consulteu totes les candidatures rebudes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here