No hi ha una tercera sense una quarta. A Cornellà són molt cabuts i han decidit que els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat formen part dels seus gens. Torna el QuintoTapa del 27 d’octubre al 13 de novembre, i complirà quatre anys, després l’èxit de les tres primeres edicions. L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), treballant colze a colze amb l’Ajuntament de Cornellà, tornen a impulsar el projecte

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament de Cornellà, engeguen la quarta edició del QuintoTapa Cornellà, un model exitós a El Prat i l’Hospitalet.

Enguany hi participaran 21 bars i restaurants de Cornellà, amb una aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l’objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton.

La Tapa Km0, genèticament cornellanenca

Els bars i restaurants que enguany hi participaran, tornaran una doble proposta de degustació: la tapa Km0 (de 3 €) i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz.

La ruta torna a dividir Cornellà en dues zones i utilitzant el Tapaport, hi ha diferents premis: el QuintoTapa tindrà novament el Tapaport Or, el Tapaport Argent i un premi per als que facin fotografies amb l’Instagram.

També hi haurà premi a la millor tapa popular, i es manté el premi al millor cambrer.

Assessorament gastronòmic per a una tapa de qualitat

L’AGT continua l’aposta pel producte de qualitat i proximitat i extreure d’ells tota la seva qualitat. Per aquest motiu, l’Associació ofereix als bars i restaurants que hi participen l’assessorament gastronòmic per part d’un xef col·laborador de l’entitat, amb l’objectiu de millorar l’oferta gastronòmica

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here