El Palau Falguera s’omplirà de l’11 al 13 de novembre dels colors, les aromes i les textures pròpies de la tardor amb motiu de la celebració de la cinquena edició de Tardor al Palau

Sota aquest nom s’organitzaran diferents activitats al voltant del món de les roses, els bolets, els productes de l’horta i l’art. Hi haurà exposicions, tallers, venda de productes d’artesania, així com una fira d’art on es podran veure i comprar les obres d’artistes plàstics vinculats al territori. 

L’objectiu és oferir, des d’un espai tan emblemàtic com el Palau Falguera, un assortiment d’activitats adreçades a tots els públics per difondre la riquesa dels productes de tardor en un ambient festiu.

Entre les exposicions destaca la mostra en homenatge a Simó Dot Ribas, fill de Pere Dot, en el centenari del seu naixement i la 30a exposició de bolets a Collserola, amb més de cent varietats que s’hauran recollit el mateix dia als boscos de Collserola.

D’altra banda, en l’acte inaugural se signarà el protocol de col·laboració per al projecte rosa “San Valentín” entre l’Ajuntament i Rotary Club de Terni, El Roseto Carla Fineschi, Nicla Edizioni, Roses Dot i Amics de les Roses de Sant Feliu.

Les activitats de Tardor al Palau estan impulsades per l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu i l’Agrupació de Recerca i Estudis de Sant Feliu (ARES), amb la col·laboració de FirArt, Arrels Locals, Kaleidoscopi, el Col·lectiu d’artesans Somiatruites i l’Ajuntament de Sant Feliu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here