L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha dissenyat una façana verda que cobrirà el pas de l’autovia del Baix Llobregat (A2) al seu pas per la ciutat

Aquesta zona verda farà de pantalla entre la població i la via ràpida i reservarà zones per a l’ús ciutadà. L’ambiciós projecte es farà en diverses fases la primera de les quals serà una realitat aquesta primavera.

Es tracta de l’espai de més de 15.000 metres quadrats que hi ha a la zona de l’antiga nau Vilardell, al carrer de l’Energia, on hi ha prevista una inversió de 110.000 euros per crear un espai ciutadà.

El projecte preveu l’habilitació d’una zona de pic-nic, amb barbacoes i taules, un espai amb jocs infantils i un parc.

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Eva Prim, ha subratllat que “el projecte preveu la recuperació d’un espai que actualment està en desús en una zona per a l’ús ciutadà” i ha recordat que “serà la primera zona de pic-nic i barbacoes que hi ha a l’entorn”.

Un altre dels valors afegits del projecte és que “es podrà accedir amb la llera del riu Llobregat, creat una anella verda que connectarà la zona de barbacoes amb l’entorn del riu”.

L’Ajuntament preveu que en fases posteriors es cobreixi la resta de la façana de la ciutat amb l’autovia d’altres zones verdes amb la finalitat de “guanyar espai per als ciutadans i millorar la imatge de Sant Andreu de la Barca pels conductors que circulen per l’autovia”.

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here