L’espectacle ‘Rumba!’ narra la història de dues famílies que viuen enfrontades en el mateix barri

La companyia de dansa i percussió israelià Mayumana ha creat l’espectacle ‘Rumba’, un musical que té com a fil conductor les cançons d’Estopa i que s’estrenarà el 8 de desembre a l’auditori Atrium de Viladecans. 

El muntatge narra, a través dels grans èxits del duet format pels germans Muñoz, la història de dues famílies que viuen enfrontades en el mateix barri, on la situació es complica encara més quan neix una història d’amor que desencadena un conflicte. 

Segons un comunicat de Sony Music, Estopa ha participat activament en els arranjaments musicals de ‘Rumba!’ que han fet al costat de Boaz Berman, codirector de l’espectacle, i Geri Berman. A més, el grup de Cornellà de Llobregat ha creat per a l’ocasió el tema inèdit ‘Miriam’.

Entre el 8 i el 10 de desembre ‘Rumba s’interpretarà a Viladecans, després es traslladarà al Teatre Pérez Galdós de les Palmes entre el 16 i el 30 de desembre. Del 6 al 8 de gener es podrà veure al Teatre Infanta Leonor de Jaén i a partir del 12 de gener aterrarà al Teatre Rialto de Madrid. 

El musical serà interpretat per un elenc d’artistes que canten, ballen i toquen instruments.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here