Tot i no aconseguir el Mundial, el pilot ha fet una extraordinària actuació en la darrera cursa de l’any de les TCR Internacional Series
Pepe Oriola ha acomiadat la temporada de les TCR International Series al complicat traçat urbà de Macau, amb un espectacular podi i una inimaginable remuntada que li ha permès finalitzar en el podi en l’última carrera de l’any.

El pilot gavanenc, que partia de la desena posició, va aconseguir sobreposar-se, i va finalitzar tercer al podi. Amb això, Pepe Oriola culmina la seva segona temporada a les TCR en 4ª posició de la general de pilots amb 254 punts. El títol l’ha guanyat el suís Stefano Comini.

Abans de prendre una decisió sobre el seu futur, Oriola assegura que vol donar-se un respir. “Ha estat una temporada molt intensa, on he aconseguit millors resultats que l’anterior en les TCR, però el nivell de competició ha estat més elevat i això permet al campionat erigir-se com un dels referents internacionals en les competicions de turismes. 

Encara no hi ha res tancat per al proper any. Només sé que continuaré vinculat a les TCR que, ara com ara, són el campionat en el qual crec i del que espero seguir vinculat per molts anys.Vull agrair a SEAT Sport la seva confiança des que vaig donar el salt a turismes, a Craft-Bamboo LUKOIL per aquesta temporada, a la meva família pel seu suport incondicional i, com no, als meus seguidors. El proper any ho tornarem a intentar”, sentència Pepe Oriola, qui tanca la seva segona participació en les TCR amb 4 victòries i 9 podis.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here