Aquest divendres 25 de novembre es va commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista, i el Baix Llobregat es va sumar un any més a la lluita contra aquesta xacra social amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la importància de fer front comú per acabar amb les morts i els maltractaments de les dones

A la capital de la comarca, els actes reivindicatius clouran avui  amb una manifestació a la plaça de la Vila i amb la posterior participació a la IV Marxa “El Baix Llobregat contra la violència masclista”, en la que participaran moltes localitats de la comarca. 

Divendres 25 la majoria de localitats baixllobrgatines van tenir com a activitat principal la lectura del Manifest contra la Violència Masclista. Després de cada lectura, alguns municipis van fer un minut de silenci en record de les dones víctimes de la violència masclista, d’altres van optar per la lectura dels séus noms, etc.

Viladecans

Gavà

Martorell


Olesa de Montserrat

Manifestació “Lluitem contra les violències masclistes els 365 dies de l’any”

Sota el lema “Lluitem contra les violències masclistes els 365 dies de l’any”, el Consell de Dones de Sant Feliu ha convocat una manifestació avui diumenge 27, a les 10 del matí, a la plaça de la Vila, la qual posteriorment recorrerà diferents barris de la ciutat fins arribar al Parc de Torreblanca on s’afegirà a la IV Marxa “El Baix Llobregat contra la violència masclista”.

Amb aquesta manifestació es vol posar de relleu el compromís unitari de la ciutat en l’eradicació de qualsevol tipus de violència vers les dones. Alhora, es vol posar èmfasi en la necessitat de treballar amb la implicació de tots els agents ciutadans en la construcció de nous valors que trenquin amb les estructures heteropatriarcals que perpetuen les relacions de sotmetiment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here