L’Auditori del Palau Falguera va acollir ahir dilluns, 28 de novembre, la presentació del documental interactiu ‘Orgull de Baix’, el qual s’emetrà demà dimecres 30 de novembre, a les 22 h, al programa ’60 minuts’ del Canal 33 de Televisió de Catalunya

De fet, ‘Orgull de Baix’ és la versió interactiva a Internet, i en 3D, del documental “El pati del darrere”, dirigit per Isabel Fernández i produït per TV3 amb la col·laboració d’Al Pati Produccions, el qual es va emetre en el programa “Sense ficció” l’1 de desembre de 2015. 

Ara el documental explora un nou format audiovisual a Internet que proposa fer un viatge virtual per la comarca molt més enriquidor i dinàmic, alhora que amb l’objectiu de fomentar la participació de l’audiència. 

Així, pel Canal 33 es podrà veure el documental “El pati del darrere”, i es proposarà l’audiència que segueixi simultàniament des de l’ordinador o tauleta el documental web ‘Orgull de Baix’ a través de www.orgulldebaix.cat, gaudint d’una experiència interactiva.

Tant el documental “El pati del darrere” com el nou projecte “Orgull de Baix” compten amb el suport dels ajuntaments de Sant Feliu, El Prat, Sant Boi, Viladecans i Barcelona, a més del Parc Agrari del Baix Llobregat. Per sobre de tot, ambdues iniciatives pretenen descobrir el valor agrícola i mediambiental del Baix Llobregat, així com defensar i promoure la comarca i els seus valors.

A través del documental, s’explica que el Baix Llobregat és l’àrea de Catalunya amb major acumulació d’infraestructures. Però sota les autovies que tallen el seu paisatge s’amaga un dels sols agraris més fèrtils d’Europa, un riu que dóna de veure a la meitat de Barcelona i un delta estratègic per a la migració de les aus. 

Aquest espai contínuament modificat per acollir els serveis necessaris per a la gran ciutat que és Barcelona, és també fonamental per a garantir el futur i la sostenibilitat de tothom.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here