‘La fortuna de Sílvia’ s’estrena el 29 de novembre i es representarà a Sant Boi el 12 de febrer

L’Ajuntament de Sant Boi coprodueix amb el Teatre Nacional de Catalunya l’espectacle teatral ‘La fortuna de Sílvia’, de Josep Maria de Sagarra sota la direcció de Jordi Prat i Coll. Sant Boi forma part de Teatres en Xarxa. Aquesta és la tercera coproducció amb el TNC (després de Tirant lo Blanc al 2014 i Maria Rosa al 2015). L’estrena serà el dimarts 29 de novembre a la Sala Petita i estarà en cartell fins al 25 de desembre.

L’obra gira entorn d’una dona que és capaç d’assegurar la seva fortuna econòmica, malgrat el destí i la pobresa als quals ha de fer front. Els actors i actrius que formen part de l’equip artístic són: Anna Alarcón, Muntsa Alcañiz, Albert Baró, Laura Conejero, Berta Giraut i Pep Munné . Josep Maria de Segarra és un dels autors més universals de la literatura catalana.

Teatres en Xarxa té l’objectiu de fer un ús més eficient dels recursos socials i econòmics destinats a la promoció cultural i de les arts escèniques. Són teatres públics d’aforament mitjà de Catalunya. Aquest any també coproduiran les gires de la Fortuna de Silvia amb el Teatre Lliure, Lucis et Umbrae de Sergi Buka i la gira per Catalunya d’un espectacle de titelles sicilià.

L’espectacle arribarà a Sant Boi el diumenge 12 de febrer. La funció será a les 19:00 al Teatre Can Massallera . Serà l’última parada d’una gira que es farà per altres deu municipis catalans.

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here