La fàbrica de Seat a Martorell renovarà el seu enllumenat exterior per il·luminació LED connectada, la qual cosa permetrà a la companyia aconseguir un estalvi energètic del 80%. El projecte inclou el canvi d’il·luminació dels carrers interns de la planta i dels aparcaments exteriors, amb la substitució dels fanals i els focus actuals, segons ha informat la companyia en un comunicat

Seat canviarà per una il·luminació més eficient més de 1.200 llums, que si es posessin en línia recta ocuparien 30 quilòmetres. L’automobilística ha arribat a un acord amb Philips Lighting, per tal de fer possible aquest canvi.

L’objectiu de l’automobilística és reduir, fins a 2018, el consum de recursos per cada vehicle produït en un 25%. Seat està també valorant el canvi de la il·luminació en els tallers, en les àrees logístiques i la zona d’oficines, i quan porti a terme aquesta última fase comptarà amb una fàbrica 100% ecoiluminada.

Telegestió de la il·luminació exterior

A més, aquest projecte permet als equips de manteniment de Seat controlar en línia i en temps real les necessitats lumíniques de la companyia punt a punt, així com la gestió de l’inventariat amb la geolocalització de les lluminàries. 

Mitjançant el sistema punt a punt Philips CityTouch, Seat té control absolut de la instal·lació, obté informació en directe de cada punt de llum i pot supervisar les millores en la gestió de la despesa energètica, així com el de manteniment.

Font: Ajuntament de Martorell 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here