La prova, ja consolidada al calendari de cros de la Federació Catalana d’Atletisme i al Consell Esportiu del Baix Llobregat es disputarà l’11 de desembre. Aquest any, de nou, es proposen 3 circuits adaptats a les diferents categories

El diumenge 11 de desembre se celebrarà el XVII Cros “Ciutat de Gavà” (6è Cros Comarcal Escolar), una prova ja consolidada al calendari de cros de la Federació Catalana d’Atletisme i al Consell Esportiu del Baix Llobregat. Novament, la cursa es farà al bosc de La Sentiu, com en les 4 edicions passades, amb l’objectiu, segons la organització “d’apropar més la cursa a la ciutat, i on els atletes trobaran uns circuits que creiem ens permetran realitzar competicions d’altíssim nivell”.

El Cros «Ciutat de Gavà» permet ja no tan sols gaudir de curses amb els més petits de la casa, també és una fantàstica posada a punt per als atletes de ruta en una prova que permet anar preparant les cames de cara a la nova temporada. I també l’oportunitat per a molts corredors no federats de disputar una prova diferent.

Aquest any, de nou, es proposen 3 circuits adaptats a les diferents categories, amb diferents distàncies i dificultat, i pels acompanyants un servei de bar.

La inscripció és gratuïta per totes les categories, exceptuant la categoria OPEN (atletes nascuts al 1997 o anterior) que no disposin de llicència de la FCA ni del Consell Esportiu i que hauran de pagar 10 €, però tindrà dret a un entrepà i un refresc. Recordem que des de l’any passat, aquesta categoria OPEN es diu “Memorial José Luis Sánchez”. Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina tindran un premi especial.

La resta de premis en metàl·lic (o equivalent) seran per al primer, segon i tercer classificat masculí i femení de les curses PREMI BAUHAUS, (75€ , 50€ i 25€ respectivament, més xec regal BAUHAUS).

També s’organitza la II Volta Solidària, una prova no competitiva sense classificació ni resultats que té per finalitat donar l’oportunitat a tothom de participar en la jornada ja sigui corrent o caminant i compartir l’esforç i les vivències que ens ofereix aquesta pràctica esportiva a l’aire lliure. El preu d’inscripció és de 3 euros i tot el fons recaptat anirà destinat al Projecte Matern-Infantil de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat. El límit de participants és de 150.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here