La banda presentarà el seu tercer disc adreçat al públic familiar, que serveix per celebrar el 5è aniversari de Reggae per Xics. En aquests 5 anys, han fet més de 200 concerts i han venut 12.000 discs

El grup de Sant Feliu de Llobregat The Penguins presentarà diumenge 11 de desembre a Teatre Principal de Valls, Reggae per Xics-5 anys, un disc que serveix per celebrar el 5è aniversari del projecte adreçat al públic infantil i familiar. El concert començarà a les 12h del migdia i les entrades es poden comprar de manera anticipada aquí.

El tercer disc de Reggae per Xics arriba després de més de 200 concerts, 12.000 discos venuts i el premi ARC 2015 al millor espectacle per a públic familiar, que els consoliden com un grup de referència en aquest sector de la música que reivindiquen i reinventen a parts iguals.

La fórmula del nou disc segueix sent la mateixa: cançons populars i tradicionals del repertori català passades pel sedàs dels ritmes jamaicans. Un sedàs que sacsegen amb tanta energia i autenticitat que fan vibrar petits i no tan petits. Però per posar la cirereta al pastís, aquest cop el disc inclou les col·laboracions de músics de la talla de Dani Nel·lo, Ramon Mirabet, Joan Garriga, els arranjaments de Genís Bou de Gramophone Allstars i fins i tot l’atreviment amb versions en anglès i alemany de l’internacional Puff, el Drac Màgic.

Per celebrar el seu cinquè aniversari, la banda presenta un espectacle renovat ara és encara més participatiu amb el públic. A més, han engegat un blog on publiquen les cròniques de cada concert adreçades als més petits de la casa.

The Penguins arriben a la recta final d’un any molt especial, en què estan celebrant el cinquè aniversari de la banda i diumenge 11 actuaran a casa, a la comarca del Baix Llobregat, amb aquest concert a Viladecans. Un concert que arriba 4 dies abans de la presentació d’un documental dels 5 anys del projecte i el 10 de la banda, que es projectarà dijous 15 de desembre a CineBaix. 

A més, el 17 de desembre a la sala Iberia de Sant Feliu de Llobregat a partir de les 22:30h, arribarà la festa grossa! The Penguins han anunciat a les seves xarxes socials que celebraran una Festa/Concert gratuït a la seva ciutat natal per tancar aquesta gira d’aniversari. 

Foto: Gaspar Moré

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here