L’objectiu és fomentar la relació i la difusió de les entitats, i optimitzar els recursos

La Masia Molí de Can Batlle de Vallirana va acollir l’acte de presentació del conveni intermunicipal d’aprofitament de recursos, entitats, serveis i projectes en comú, signat pels ajuntaments de Subirats, la Palma de Cervelló, Olesa de Bonesvalls, Torrelles, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Cervelló i Vallirana. 

Els principals objectius són fomentar la relació i la difusió de les entitats als municipis propers i que aquestes puguin ampliar la seva activitat fora del municipi. I, en la línia d’intentar aconseguir la màxima optimització de recursos possible, establir un protocol de col·laboració que permeti el préstec gratuït de material entre els municipis adherits.

Després de la presentació del conveni, a càrrec del regidor de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Vallirana, Joan Manuel Arrabal, els ajuntaments adherits van fer una reunió de treball on es va estudiar la manera d’establir lligams i protocols per a la cooperació entre municipis, tant en l’àmbit de material, com en les compres i les activitats, especialment en actes culturals i esportius.

A l’acte, van assistir-hi representants dels ajuntaments de Subirats, la Palma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Sant Climent, Santa Coloma de Cervelló, Olesa de Bonesvalls, Cervelló, Pallejà, Corbera i Vallirana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here