Davant l’increment d’afluència d’usuaris, l’AMB ha decidit ampliar i reforçar, de manera definitiva, el servei d’una sisena de línies de bus metropolità de la zona del Baix Llobregat i del Barcelonès Nord

La decisió, aprovada al Consell Metropolità el passat 20 de desembre, s’ha pres amb la voluntat d’absorbir més passatgers al transport públic, donar resposta a la creixent demanda i seguir reduint l’ús del vehicle privat, que incideix directament en la contaminació atmosfèrica de la metròpolis.

Reforç al Baix Llobregat

L’AMB reforçarà, a partir de l’1 de gener del 2017, el servei de les línies de bus metropolità L70, L72, L74, L75 que estan operades per Baixbus i que formen part del servei de transport públic metropolità que connecta Sant Boi de Llobregat amb altres municipis metropolitans, com són Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí i El Prat de Llobregat.

En aquestes quatre línies, bàsicament, s’han incorporat més vehicles al servei i s’ha millorat la regularitat en l ‘interval de pas dels autobusos en dissabtes, dies festius i feiners d’agost. Això permetrà reduir l’ocupació de cada un d’aquests al llarg del dia i millorar la qualitat del servei. A les línies L74 i L75, per exemple, es reduirà l’interval de pas en 10 minuts els dissabtes durant tot l’any.

La informació completa de les xarxes de transport públic de l’AMB es pot consultar a l’apartat de Mobilitat del web, al compte de twitter @AMBmobilitat i a l’app AMBtempsbus. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here