La prova, organitzada per iniciativa del Club Atletisme Gavà amb el suport, entre d’altres, de l’Ajuntament, se celebrarà el 18 de març del 2017
El Club Atletisme Gavà, per iniciativa de la seva Escola i la Secció de Marxa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, la Federació Catalana d’Atletisme i el suport dels patrocinadors, celebrarà el pròxim 18 de març de 2017, a l’Estadi Municipal La Bòbila el 1r Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà».

En aquesta primera edició d’aquesta competició la organització espera “comptar amb els millors atletes de l’especialitat, com una nova demostració que el nostre club està abocat en el desenvolupament i promoció d’aquest esport, l’atletisme, que tant ens apassiona”.

Aquest esdeveniment ve a afegir-se a altres competicions pròpies que l’entitat prepara durant l’any, com el Cros «Ciutat de Gavà», el Trofeu Promoció – G.P. Fira dels Espàrrecs,el Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà» o el Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

El Club Atletisme Gavà referma així “la voluntat de convertir la nostra ciutat en un referent en totes les disciplines de l’atletisme, amb el millor nivell possible i on els nens i nenes del nostre club puguin practicar l’atletisme en qualsevol de les seves modalitats en les millors condicions possibles”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here