La primera reunió es va celebrar al Prat aquest dilluns i estan previstes una desena més durant aquesta setmana

Podem Catalunya està celebrant un conjunt de trobades territorials amb l’objectiu d’incorporar les demandes concretes d’arreu del país en la construcció del nou subjecte polític a l’entorn dels ‘comuns’. 

Aquestes reunions se celebren entre membres del Consell Ciutadà Català de Podem i els equips de suport territorial d’arreu de Catalunya amb la voluntat d’”escoltar les necessitats, demandes i peticions específiques de cadascun dels territoris per incorporar-les al debat de construcció del nou espai polític”. 

La primera es va celebrar al Prat de Llobregat i se n’estan desenvolupant una desena més durant tota aquesta setmana. Aquestes reunions s’emmarquen en l’operació ‘Marea Morada’, iniciada fa uns mesos amb una sèrie de debats amb la militància dels cercles i en els quals van participar més de 1.500 persones.

“Per crear un nou espai polític guanyador català ens hem d’assemblar tant com puguem al país que imaginem i que volem assolir, fet que s’aconsegueix tenint en compte les necessitats i particularitats de tots i cadascun dels territoris de Catalunya”, explicava la formació en un comunicat.

Després de la primera trobada al Baix Llobregat, estaven previstes reunions a Ripollet (Vallès Occidental), Barcelona (Barcelona i Barcelonès Nord), Vilaseca (Camp de Tarragona), l’Aldea (Terres de l’Ebre), Lleida, Blanes (Girona), Granollers (Vallès Oriental), Tordera (Maresme), Berga (Catalunya central) i Vilafranca del Penedès (Garraf, Penedès i Anoia).

Font: ACN  Foto: Facebook de Podemos El Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here