Begues, Sant Andreu de la Barca o Molins de Rei formen part dels 18 municipis que han signat una petició conjunta dirigida al vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda, per millorar el sistema de transport públic, una reivindicació històrica

Un grup de 18 municipis, entre els que es trobava Begues, Sant Andreu de la Barca i Molins de Rei, van presentar una petició dirigida a la vicepresidència de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana en la que es reclamava, entre d’altres qüestions que s’acompleixi amb el compromís de crear una zona tarifària única integrant la primera i la segona corona. 

D’aquesta manera les poblacions signants, situades a la coneguda com a zona 2, podran assolir un equilibri amb els municipis del seu entorn en l’oferta i l’accés als serveis de transport públic.

A la petició, es demana també una planificació i l’establiment d’un calendari per a la millora del transport públic als municipis afectats. Finalment s’emplaça al vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda, a informar sobre el treball realitzat en aquesta línia fins al moment i sobre les previsions de compliment dels compromisos continguts en el PAM 2015-2019.

“Això hauria de facilitar que més persones apostin per deixar el cotxe a casa”, va explicar Poveda en el marc del II Consell de Mobilitat de l’AMB. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here