El cap de l’oposició del consistori barceloní lamenta un diàleg “gairebé inexistent” i critica que l’acció del govern està dominada “pel sectarisme i el prejudici”

Xavier Trias, cap del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, ha retret a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que el pla pel Delta del Llobregat que va anunciar aquest dilluns amb una inversió público-privada prevista de 1.500 milions d’euros, es va dissenyar durant el mandat dels convergents. 

“L’any passat va descobrir el Pla Besòs, que ja estava fet. I enguany ens porta el Pla Industrial i Agrícola pel Llobregat. Un pla del qual es parla fa anys i que nosaltres li vam deixar dissenyat quan érem al govern”. Trias també ha criticat a l’alcaldessa que la relació que té amb els grups de l’oposició és “gairebé inexistent”.

“La sensació –ha valorat Trias en resposta a la conferència ‘L’alcaldessa respon’ que Colau va fer al Col·legi de Periodistes- és que no li expliquen com són les coses en realitat”. 

El cap de CiU a l’Ajuntament de Barcelona també ha lamentat que el diàleg que practica l’equip de Colau “és molt dur, per no dir gairebé inexistent”. I en aquest sentit ha lamentat que el govern local “ha tingut les decisions preses de ben inici, i ja ha decidit amb qui vol pactar”. Per això Trias ha opinat que els moviments de l’equip consistorial estan dominats pel “sectarisme” i pel “prejudici”.

Segons Trias, la conferència de Colau també ha “demostrat” una “gran manca d’informació i de coneixement de qüestions bàsiques”. Ha trobat a faltar més concreció i ha criticat que “ara ha descobert que moltes de les coses que deia que volia fer no són de la seva competència”. També ha lamentat que hagi “parlat de vaguetats en la majoria de les coses” i que, d’aquestes, “moltes no es compleixen, com és el cas de l’arribada de refugiats”.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here