La víctima mortal estava sobre un sofà afectat per les flames
Una dona de 49 anys ha mort i un home de la mateixa edat ha resultat intoxicat lleu aquest dijous a la matinada en l’incendi d’un pis a Martorell.

Segons informen els Bombers de la Generalitat, quan passaven tres minuts de la una de la matinada s’ha donat l’avís de foc a l’interior d’un dúplex del carrer Revall, número 16-18 d’aquest municipi. 

L’incendi, que ha estat controlat en un primer moment amb extintors pels efectius de la Policia Local, ha afectat un sofà sobre del qual s’ha localitzat la víctima mortal. 

A causa del fum també ha resultat intoxicat lleu un home de 49 anys, que ha estat traslladat en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. 

Fins al lloc s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, que han extingit el foc i han inspeccionat tot l’immoble, i vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Els Mossos no han observat indicis de criminalitat en la mort de la dona i una de les hipòtesis principals, és que es tracta d’una mort accidental, tot i que això ho haurà de confirmar l’autòpsia.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here