El pilot de Sant Feliu de Llobregat va finalitzar el Dakar 2017 classificat en segon lloc en la categoria 6×6 i tercer en Producció, al volant del seu camió Man de 14 tones i integrant l’equip KH-7 Epsilon Team

L’equip de Juvanteny, un dels més veterans del ral·li, completava així una edició més i sumava un total de 72 participacions entre els seus tres integrants.

I és que Juvanteny ha pres part en la carrera en 25 ocasions, el copilot José Luis Criado ho ha fet consecutivament en 27 i el navegant Enric González n’ha disputat 20. Juvanteny i Criado participen junts en la cursa des de l’any 1995.

En la classificació general, van acabatr en la posició 31, llastrats per la jornada que van quedar atrapats al fang quan ajudaven altres camions. L’equip no vá poder revalidar el títol de Producció de l’any passat, però va acabar tercer en aquesta categoria i segon en 6×6, apartat que van guanyar el 2016 i del que acumulen 13 trofeus.

Aquest Dakar ha estat especial per a Juvanteny, Criado i González perquè van portar amb ells algú més. I és que van complir el somni del desaparegut Fernando Vega, un apassionat del motor que sempre va voler participar en aquest ral·li. A petició de la seva vídua, els integrants del KH-7 Epsilon Team van portar al camió durant tota la cursa i fins al podi final de Buenos Aires un mocador moter d’aquest aficionat, que d’aquesta manera feia simbòlicament realitat el seu desig.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat