Martorell tornarà a viure el que havia estat un dels actes esportius més seguits a l’agenda esportiva local, la cursa dels 10 quilòmetres, que comptarà amb el suport del Martorell Atlètic Club (MAC)

El proper diumenge 23 d’abril es correrà la cursa de 5 i 10 quilòmetres, així com les curses de promoció. La cursa de 10 quilòmetres s’inclou dins el Campionat de Catalunya Absolut i Veterà de 10 quilòmetres en ruta. En la cursa A de promoció hi podran participar els corredors d’edats prebenjamins, benjamins i els alevins. A la cursa B hi podran prendre part els corredors d’edats infantil i cadet.
La sortida i l’arribada tindran lloc al carrer Josep Vilar, al costat de les instal·lacions del Complex Esportiu Torrent de Llops. A les 10.00h es donarà el tret de sortida a les curses de 5 i 10 quilòmetres. A partir de les 11.30 i les 11.45h, respectivament, es correran les proves de promoció A i B per als més joves.

Es recupera la tradició

La cursa dels 10 quilòmetres era un dels actes esportius que més seguiment tenia a Martorell, i van celebrar-se 18 edicions d’aquesta prova, que organitzava el desaparegut Club AdFines Atletisme. Enguany, es reprén seguint l’edició que correspondria, la dinovena, i se celebra la primera edició de 5 quilòmetres. 

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, admet que “tornar a celebrar aquesta prova és una molt bona iniciativa, recuperem una cursa molt important que se celebrava a Martorell. Tenim moltes ganes de fer-la de nou. Quan es deixa de fer coses que agraden, la gent ho demana. No teníem cap esdeveniment atlètic d’aquestes característiques”.

Inscripcions

El termini d’inscripcions a les curses queda obert fins al 18 d’abril en el cas de la cursa que puntua al Campionat de Catalunya Absolut i Veterà de 10 quilòmetres en ruta i fins el 20 d’abril per a les curses de 5 i 10 quilòmetres i les curses de promoció. 

La inscripció haurà de fer-se al lloc web www.championchip.cat

El preu és de 8€ amb xip groc i 10€ sense xip groc (cursa de 5 quilòmetres), 12€ amb xip groc i 14€ sense (cursa de 10 quilòmetres) i de 2€ per a les curses de promoció. En el preu de la inscripció s’hi inclou una samarrera tècnica i altres regals de l’organització.

Font: Ajuntament de Martorell 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here