Martí ha estat premiat per la pel·lícula “Un monstruo viene a verme”, per la qual ja va guanyar un premi Gaudí


El pratenc Jaume Martí ha guanyat un premi Goya del cinema espanyol pel muntatge de la pel·lícula “Un monstruo viene a verme”, de J.A. Bayona, fent tándem amb Bernat Vilaplana.

Fa pocs dies, Martí ja va guanyar un premi Gaudí del cinema català pel mateix motiu. En aquesta segona ocasió, va rebre el premi de l’academia de cinema espanyola de la mà de Fernando Chinarro i la guanyadora del Goya a Mejor Actriz de Reparto l’any 2016, Luisa Gavasa.

Jaume Martí és el muntador habitual de les pel·lícules del director Juan Antonio Bayona i ja acumula diversos premis. També va ser alumne d’un altre pratenc molt vinculat al cinema, Joan Marimon, a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).

“Un monstruo viene a verme” va ser una de les grans triomfadores de la nit amb un total de 9 Premis Goya, entre ells el de millor direcció per J.A. Bayona, que va declarar emocionat: “Muchas gracias a toda la Academia por formar parte de la familia del cine español (…) Quiero dedicarle a toda la gente que estuvo combatiendo este monstruo mientras rodábamos la película (…) Gracias papá por contagiarme el amor al cine. La cultura es necesaria. Y hay que apoyarla todos”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here