Joan Dausà va titular el séu doble concert al Palau de la Música com a “La festa final”, doncs es tancava una etapa en la carrera del cantautor de Sant Feliu. Aquest doble concert va conformar el material per al llibre i doble CD de títol homònim que Enderrock ha considerat un dels millors de l’any passat en la seva categoria. Ara, el disc ha passat a la segona ronda de votació popular 

“La festa final” (Cameo/RHRN) conté l’enregistrament en directe del doblet que tanca una etapa vital en la trajectòria de Joan Dausà. El cantant baixllobregatí va compartir l’escenari amb músics amics com Sara Pi o el Cor Giovinetto, i s’hi van viure moment insòlits, com la declaració d’un noi per casar-se amb la seva parella. Tot plegat el converteix en un disc especial que Enderrock ha volgut valorar.

El santfeliuenc competeix en la seva categoria de Millor disc de cançó d’autor del 2016, amb:

El Petit de Cal Eril – La força

Ivette Nadal – Tornar a mare

Joan Colomo – Sistema

Jordi Ninus – París

Judit Neddermann – Un segon

Mireia Vives i Borja Penalba – L’amor fora de mapa

Pau Alabajos – L’amor i la ferocitat

Quimi Portet – Ós bipolar

Roigé – Paracaigudes

Fins al 12 de febrer hi ha oberta la segona ronda de votació popular, que determinarà els guanyadors de cada categoria segons el públic. La gala dels Premis Enderrock 2017 –XIX Premis de la Música Catalana se celebrarà el dijous 9 de març a l’Auditori de Girona. Manel i Roba Estesa són els grups que més nominacions han obtingut a la primera volta de votacions populars. Doctor Prats i Jordi Ninus també aconsegueixen liderar el rànquing. 

Els Premis de la Música Catalana, que es transmetran en directe des de La Xarxa, es posicionen en una aposta clara per la descentralització territorial i s’emmarquen dins el projecte Girona – Ciutat de Festivals.

Els usuaris registrats poden votar a través del web www.enderrock.cat/premis. La votació popular dels Premis Enderrock 2017 inclou les següents categories:

– millor disc de pop-rock

– millor cançó de pop-rock

– millor disc de cançó d’autor

– millor cançó de cançó d’autor

– millor disc de folk

– millor cançó de folk

– millor disc de jazz

– millor disc de clàssica

– millor disc infantil / per a públic familiar

– millor artista

– milllor artista revelació

– millor artista en llengua no catalana 

– millor directe

– millor videoclip

– millor sala de concerts

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here