El Consorci de Turisme del Baix Llobregat inicia l’organització de la campanya de promoció turística EL SUPERMES, l’abril més familiar al Baix Llobregat! Es tracta de la segona edició d’una acció de promoció que l’any 2016 va esdevenir un gran èxit, durant els 5 caps de setmana d’abril es van promocionar més de 150 activitats del Baix Llobregat, el web va rebre més de 30.000 visites, i més de 5.000 famílies van descarregar les promocions

El Supermes és una campanya de promoció turística que té per objectius dinamitzar la comarca potenciant el turisme familiar, promocionar les empreses i activitats que participen (visites, activitats, restaurants, rutes guiades de natura, allotjaments…), i incrementar el nombre de visites al nostre territori.

Durant el mes de febrer les empreses i entitats interessades en participar es poden adherir a la campanya a través del web www.elsupermes.cat/adhesions.

El Supermes novament es recolzarà amb una important campanya de promoció i publicitat a mitjans de comunicació que anirà apareixent a partir del mes de març a múltiples plataformes (ràdio, premsa, online i transports).

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here