Es pot fer a la pàgina web http://www.mitjagava.cat/ o a les botigues INTERSPORT QUINZE de Barnasud i Barcelona
Diumenge 26 de febrer es disputarà la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, una prova esportiva plenament consolidada en el calendari d’atletisme en què es preveu la participació de prop de 3.000 atletes.

Les inscripcions per participar en la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà són obertes a la pàgina web http://www.mitjagava.cat/, on hi ha tota la informació. Es tancaran el 22 de febrer o en arribar als 4.000 inscrits. 

També es pot fer de forma presencial, fins al 18 de febrer, a les botigues INTERSPORT QUINZE, ubicades al Parc comercial Barnasud i a la de la rambla de Catalunya, 123, de Barcelona.

La cursa està organitzada pels ajuntaments de Gavà i Castelldefels i Zona VIP Events amb la col·laboració del Club Atletisme Gavà i la Federació Catalana d’Atletisme.
La prova, que discorre pel nucli urbà de Gavà i els passeigs marítims de Gavà i Castelldefels, combina tres distàncies: 5 quilòmetres per a dones, amb sortida a les 8.45 hores, 10 quilòmetres, que començarà a les 9 hores, i la mitja marató amb sortida a les 9.45 hores.

L’arribada de les tres curses es farà a l’Estadi Municipal la Bòbila. A la línia d’arribada hi haurà servei de massatges, serveis mèdics i vestidors amb dutxes i guarda-roba.

Els atletes participants també podran contribuir en el projecte solidari d’aliments de la plataforma Gavà Solidària.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here