El passat divendres, 10 de febrer, es va posar punt i final a la designació de Sant Feliu com a ‘Ciutat Handbolicat 2016’. Després d’un any exercint de capital de l’handbol arreu del territori català, es va duur a terme una festa de comiat del nomenament, que coincideix també amb la cloenda dels actes del 75è aniversari de la Federació Catalana d’Handbol

La celebració va tenir lloc en dos escenaris diferents. Es va iniciar al Centre Parroquial, on es va fer el lliurament de diversos guardons esportius, entre els quals els Trofeus Ciutat Handbolicat 2016 o les Medalles de Reconeixement de la Federació Catalana d’Handbol. També es va fer el lliurament de les insígnies d’argent, or i or i brillants de la Federació. 

Les persones premiades de Sant Feliu, per trajectòria esportiva i/o implicació en el foment de l’handbol, van ser Benjamín Paino, de l’Escola Virsa; Abelardo López, del Club Handbol Sant Feliu; i Pepe Puertas, Ramon Gort, Sergi Sánchez Santos, Jaume Vidal i Manel Carrion del Club Handbol Sant Llorenç.

Posteriorment, la festa es va traslladar a la Sala Ibèria on, en el marc d’un sopar, es van lliurar els reconeixements a les seleccions catalanes d’handbol i les medalles de reconeixement tècnic. 

Un any extraordinari de promoció de l’handbol a la ciutat

La distinció ‘Ciutat HandboliCat’ està impulsada des de la Federació Catalana d’Handbol amb l’objectiu de promoure l’handbol arreu del territori català. Durant el 2016, l’honor va ser per a Sant Feliu de Llobregat, després de la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament, el Club Handbol Sant Llorenç i la Federació Catalana d’Handbol.

Fruït de l’acord, la capital del Baix Llobregat ha estat en aquests mesos la capital de l’handbol a Catalunya, fet pel qual ha acollit algunes de les principals actuacions de l’any en aquesta pràctica esportiva.

Sant Feliu ha estat la sisena població catalana i la primera del Baix Llobregat en rebre la distinció de Ciutat HandboliCat, després d’Igualada (2007), Balsareny (2008), el Vendrell (2009), Sabadell (2010) i Barcelona (2012-2013). El relleu de Sant Feliu com a Ciutat HandboliCat el prendrà Agramunt.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here