L’exposició A la recerca dels tresors perduts, que es va inaugurar divendres passat, es complementa amb tallers adreçats a infants i projeccions familiars

L’exposició homenatge a l’arqueòleg cinematogràfic Indiana Jones, que romandrà oberta fins al 26 de març, és una mostra per celebrar el 35è aniversari de l’estrena de la primera pel·lícula de la saga d’Indiana Jones, A la recerca de l’arca perduda.

Amb motiu de l’exposició, que compta amb el suport del Museu d’Ar­queologia de Catalunya-Arqueoxarxa, el Museu es transformarà en l’Hangar 51. En aquest magatzem els nord-americans hi amaguen alguns dels tresors arqueològics més misteriosos de la història, com ara el Sant Graal, el Capçal de Ra o la Calavera de Cristall. 

Les persones que visitin l’exposició hauran de posar-se a la pell d’un veritable arqueòleg i descobrir què hi ha de veritat i què de ficció en cadascuna d’aquestes troballes. Tot plegat amb l’ajuda d’en Ruben, comissari de l’exposició, que farà de guia per als aprenents d’arqueòleg més intrèpids.

A més de l’exposició hi haurà altres actes inspirats en l’univers cinematogràfic d’Indiana Jones. Diumenge 19 de febrer, a les 11.30 h, al Museu de Gavà es farà el taller familiar ‘L’arqueòleg, un detectiu del passat. Vine al Museu a fer d’Indiana Jones’. És gratuït, està dreçat a infants a partir de 7 anys i cal fer reserva prèvia al 93 263 96 50. El mateix diumenge, a partir de les 18 hores, es projectarà a l’Espai Maragall “En busca del arca perdida”.

El 12 de març, a les 11 h, es farà un altre taller familiar al Museu: ‘Món funerari: un mètode d’excavació diferent’ i el 18 de març l’activitat ‘Escape Lab Indiana Jones’ al Museu.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here