A partir del 2019 es produiran 450.000 unitats anuals

La planta de Seat Componentes del Prat de Llobregat, l’antiga Gearbox, s’ha adjudicat la fabricació de la nova caixa de canvis del grup Volkswagen, un canvi manual de sis velocitats que es distribuirà a nivell mundial a partir del 2019. 

Les previsions apunten que la producció serà d’unes 450.000 unitats anuals, el que suposarà que la planta, una de les tres que Seat té a Catalunya, superi la seva capacitat màxima de producció que és de 800.000 unitats anuals.

Fins l’inici de la producció, la planta s’anirà adaptant i instal·lant la nova maquinària i la línia de muntatge per fabricar unes 1.800 unitats diàries de la nova caixa de canvis. Seat Componentes té una plantilla de 1.000 treballadors i una producció de 650.000 canvis anuals, dels que exporta el 70%.

El vicepresident de Seat, Andreas Tostmann, ha assegurat que amb l’adjudicació, el grup Volkswagen ha volgut reconèixer la feina feta fins ara a la planta del Prat de Llobregat per millorar la seva eficiència i incrementar la productivitat. 

També ha destacat que la fabricació de la nova caixa de canvis suposa un repte per a tota la plantilla de Seat Componentes que “abordarà amb la professionalitat i el compromís” que ha demostrat fins ara.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here