Reclamen que Aena retiri el concurs publicat el passat 10 de febrer per gestionar els restaurants de l’aeròdrom

El comitè d’empresa de PansFood, la principal concessió d’hostaleria a l’aeroport del Prat amb 400 treballadors i 22 punts de venda, ha convocat dues jornades de vaga durant el MWC, els dies 27 de febrer i 2 de març, per exigir a Aena que retiri el concurs presentat el passat 10 de febrer per gestionar els restaurants de l’aeròdrom català. 

UGT, el sindicat majoritari a l’empresa, considera que quest concurs vol acabar amb la concessió majoritària i, de retruc, amb tots els acords laborals, socials i econòmics aconseguits gràcies a l’esforç dels treballadors en els últims 20 anys.

A tall d’exemple, el sindicat alerta que si es dividís la concessió els treballadors perdrien un 30% del seu sou que va lligat a la productivitat i recaptació directa dels 22 punts de venda de les dues terminals de l’aeroport.

En un comunicat, el sindicat denuncia que una empresa pública com Aena no pot prendre una decisió que prioritzi l’obtenció de beneficis a costa de precaritzar les condicions laborals i els drets dels 400 treballadors i les treballadores del Baix Llobregat que hi treballen.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here