Aquest dissabte 18 de febrer el Teatre Plaza de Castelldefels viurà una de les nits més importants de la seva encara curta història. I és que el mateix protagonista de la vetllada és història viva de la poesia, de la música popular i de la cançó d’autor

La visita de Paco Ibáñez, amb les entrades exhaurides de de fa setmanes, serà tot un esdeveniment, perquè aquest artista universal està oferint una tanda de concerts antològics que repassen, per tant, tota la seva trajectòria.

Veu de referència i tota una icona de trajectòria consolidada i compromís insubornable, l’artista creu en l’amor, la llibertat i la dignitat contra la violència i la injustícia, i defensa la universalitat del missatge dels grans poetes de la llengua espanyola de tots els temps, en el marc del festival BarnaSants. El concert a més està programat dins dels actes del Dia Mundial de la Justícia Social (UNESCO) que se celebra el 20 de febrer.

La proposta d’Ibañez ha estat definida com “una proposta d’amor, llibertat i dignitat contra la injustícia, la violència i l’horror”. Un concert on l’artista transmetrà la universalitat del missatge dels poetes més rellevants de la llengua castellana des del s.XIII fins al s.XXI.

Convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, internacionalista i ambaixador de la poesia al món, Paco Ibáñez, l’artista compromès i humanista, inalterable en els seus principis, segueix sent un far per orientar-se en aquests temps d’ignomínia a escala planetària.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here