L’exfutbolista del Barça Hristo Stoichkov inaugurarà aquest dimarts el Cruyff Court de Martorell, un camp de gespa artificial integrat en un projecte esportiu, social i educatiu, situat al camp de les Carolines, al barri de la Vila

Aquest espai és fruit d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Martorell i la Fundació Cruyff, en col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa” i la Fundacio FC Barcelona. L’objectiu és fomentar la pràctica de l’esport, la convivència i un estil de vida sana entre nois i noies en risc d’exclusió social.
L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha declarat que “n’estem orgullosíssims per diversos motius: perquè l’objectiu de la Fundació Cruyff encaixa amb els nostres; perquè rehabilitem l’antic camp de les Carolines, que és un espai que ja teníem pensat rehabilitar, i perquè fent-ho generem un espai públic obert a tots els nois i noies del poble”.

Aquest dimarts 21 de febrer, a les 13h, s’inaugurarà el Cruyff Court de les Carolines en presència d’alumnes d’escoles martorellenques, en un acte molt especial que comptarà amb el mític futbolista búlgar, integrant del “Dream Team” que va guanyar la Copa d’Europa de Wembley el 1992.

L’alcalde Fonollosa ha destacat també que “aquest de Martorell és el Cruyff Court número 14 de Catalunya”, pel qual tindrà una significació especial, “ja que Johan Cruyff era el mític 14, número que duia tant amb la selecció holandesa com amb l’Ajax”.

Els Cruyff Courts són camps de futbol 7 (de 42×28 metres) que la Fundació Cruyff ha instal·lat a diverses localitats d’Holanda i de Catalunya, com La Pobla de Segur o Badia del Vallès.

La Fundació Cruyff va ser creada per l’exjugador i exentrenador del Barça Johan Cruyff i té presencia a tot el món difonent l’esport com a eina pedagògica, d’integració social i vida saludable.

Font: Ajuntament de Martorell 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here