L’atleta gavanenc s’ha erigit, aquest dissabte, i per primera vegada, amb aquest títol superant Adel Mechaal

El gavanec Marc Alcalá s’ha proclamat, aquest cap de setmana a Salamanca, Campió d’Espanya de 1.500 metres en pista coberta per primera vegada en el seu palmarès. L’atleta del Barça va fer una marca de 3:52.38 i, a la vegada, va impedir el doblet d’Adel Mechaal, guanyador del 3.000 el dissabte i que somiava amb repetir el seu doble triomf de fa dos anys.

Alcalá va prendre la davantera del grup a 800 metres del final i va intentar neutralitzar Mechaal, que pugnava per avançar-lo de a qualsevol preu. A dues voltes de la meta, aquest ho va aconseguir, però Alcalá no es va rendir i el va superar en el penúltim gir, ja amb caràcter definitiu.

“He anat molt tranquil. Anàvem molt lents, però en l’última volta he ha hagut que córrer a fons. He intentat en tot moment no cedir a Mechaal la posició perquè em sentia fort”, va declarar Alcalá a EFE després de la carrera. “En els Europeus aniré a per totes. Potser faci un 800 abans, però no ho sé. Ara em centraré, sobretot, a entrenar des d’ara fins a Belgrad. És una alegria que el nivell dels 1.500 espanyol hagi pujat. És el millor dels últims set anys”, va indicar.

Els Europeus es disputaran del 3 al 5 de març.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here