L’Ajuntament de la localitat defensa el punt de vista del club local i s’ofereix per realitzar les gestions que calguin per fer-ho possible
L’Ajuntament de Sant Boi vol expressar el suport institucional a la Unió Esportiva Santboiana en la voluntat de disputar en un camp neutral la final de la Copa de Rei de rugbi, prevista per al pròxim dia 30 de maig entre l’equip santboià i el Silverstorm El Salvador de Valladolid.

El club va emetre la setmana passada un comunicat en què lamentava la polèmica generada en relació a aquesta qüestió “sense tenir en compte la veu ni l’opinió de la Unió Esportiva Santboana”.

La UES vol “jugar en un camp neutre, en el qual ambdós equips puguin competir en igualtat de condicions i, sobretot que puguin projectar la marca ‘rugbi’ amb les màximes garanties arreu del territori”.

El club santboià ha anunciat que treballa per trobar seus alternatives a l’Estadi Zorrilla de Valladolid “que reuneixin les condicions d’aforament imposades per la Federació Espanyola de Rugbi (FER) i que siguin en una ciutat neutra” (hi ha diverses opcions al voltant de Madrid) i ha emplaçat la Federació i el Silverstorm El Salvador “a treballar plegats amb aquestes opcions”.

L’Ajuntament s’ha ofert al club per realitzar les gestions que siguin necessàries per acomplir l’objectiu de portar aquesta final històrica per a la UES a un terreny neutral.

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here